top of page
Queendoms diary_edited.png

Stickered Up

Bijgewerkt op: 11 dec. 2023

Stickers, mooie plaatjes dat je vroeger verzamelde voor je agenda, huiswerkschrift (voor sommige van ons zaten er meer stickers in dan huiswerk..), of op je verjaardagskaart dat je mee klassenrond ging en een sticker mocht kiezen van de juf.

Zelf heb ik ze ook stiekem achterop de kamerdeur geplakt, denkende dat niemand erachter zou komen omdat de deur meestal openstond. Maar deze leuke plakkerige versieringen kun je op meer dingen plakken. Hieronder m’n personal faves items om elke dag te kunnen genieten van je meest favoriete stickers.


Telefoon

Je persoonlijke elektrische assistent kan je de leukste makeover geven met stickers. Ondanks er nog geen smartphones waren, vond er wel al een shift plaats dat een mobieltje hebben niet meer werd gezien als luxe maar als een noodzaak. In dit tijdperk werd er heel erg geëxperimenteerd met de vorm van de telefoon waardoor bij het aanschaffen van een telefoon het al iets over je persoonlijke stijl vertelde. Je had een telefoon dat leek op een mp3-speler, eentje waardoor je eerste het scherm moest draaien, een flip telefoon om een telefoongesprek iconisch te kunnen beëindigen. Nu hebben de meeste telefoons de Chocolate Bar vorm. Hierdoor is je apparaatje makkelijk te vergissen voor die van een ander. Maar dat is makkelijk op te lossen door je telefoon helemaal naar eigen smaak te bewerken met stickers. Je bepaalt zelf als je 1 of 10 stickers erop zet. De Bubble Babes Stickersheet is perfect hiervoor. It’s giving Nonchalant-Y2K-Princess-Vibes.

Laptop

Je laptop is een andere techbaby die je kan versieren met leuke stickers. En in het bijzonder je werklaptop.

De Sunbaby Stickersheet is perfect voor je werklaptop. Door de tropische- en vakantievibes, kun je door een glimpje van de sticker op te pakken jezelf extra motiveren om hard te werken voor die welverdiende vakantie die op de planning staat.


Camera

Door je camera te sieren met een sticker kan je makkelijk “Lach eens naar het vogeltje” vervangen met “Lach eens naar het stickertje”.

Fotoalbums

Ten eerste mocht je nog geen fotoalbums maken, is dit echt een aanrader! Het is zo leuk om vakantiefoto’s via een ander medium te zien dan vanaf een scherm. Wanneer bijvoorbeeld je vakantiealbum helemaal af is, kan je je lievelingsstickers toevoegen bij je lievelingsmomenten. Wanneer je dit hebt gedaan, is de kans groot dat er heel wat emotionele waarde eraan gekoppeld wordt.


Koptelefoon

Je koptelefoon is de ook een topplek voor je plakkerige vriendjes. Zo kan men zien dat je supergezellig bent. Naja, dat denken ze waarschijnlijk al omdat je zo leuk bounced op je muziek.


Comments


bottom of page