top of page
Queendoms diary_edited.png

It’s A cELLEbration

Het is echt waar, we staan in de ELLE 🥹 We staan op de Front Row pagina, de pagina waar team ELLE hun favorieten delen die op hun radar zijn gekomen. Het feit dat Studio Queenhood daartussen staat is unreal. 🥺 En dat mijn naam zonder spelfouten is geschreven is ook een wonder! Geloof me, ik heb veel remixen van m'n naam gezien. (Quinciara is de uniekste remix van m'n naam die ik ooit heb gekregen. En misschien een Level Up voor een ander, maar doe mij maar de originele versie).


Jaren terug deed ik m’n eerste shoot met onze day one model Melaina. De eerste shoot was a hot mess on my part haha! Ik was nog heel erg zoekende naar m’n eigen fotografie stijl. Gelukkig was dat in m’n achterhoofd en was creatief plezier hebben het belangrijkste.Tijdens het vieren van deze mijlpaal met een lekker gebakje, stonden we stil bij onze groei binnen Studio Queenhood en op persoonlijk vlak. Mooie en vervelende situaties die ons naar een punt hebben geleidt om te kiezen voor progressie naar een gezondere emotionele, fysieke en mentale staat. Bij het kiezen van progressie kies je automatisch ook om alle gewoontes en omgevingen die daar tegenin gaan los te laten. And that’s sometimes painful. Maar daarom was deze ELLE-publicatie een extra cadeautje voor ons. Een soort bevestiging dat we goed op weg zijn.


Het is mooi om te zien dat de mensen om me heen zich op persoonlijk vlak ook ontwikkelen. Het laat zien dat we dezelfde prioriteiten hebben. Maar misschien in de toekomst een blog gericht op het vinden en hebben van een goeie tribe. Maar voor nu wil ik deze droppen:


“Als je durft te dromen, je tribe vindt en voor je dromen gaat, zal je versteld staan waar je kunt belanden.”

Ik ben zo dankbaar voor mensen als Melaina, mensen die geloven in je droom en visie. En ik ben dankbaar voor jullie! Dank jullie voor de bestellingen, leuke comments, shares, foto’s, berichten en tips! Deze is voor jullie: ALL HAIL THE QUEENS 👑


Love,

Quinsaira

 

LEUKE WEETJES

Wist je dat:

- Mijn eerste photoshoot met Melaina in 2016 was? Wanneer we terugkijken, kunnen niet anders dan dankbaar zijn voor groei.

- Melaina ontzettend creatief is? Vooral met foto- en videografie. Wie weet is de volgende publicatie niet een foto van haar, maar gemaakt door haar. 📸

- Ik ontzettend van parels, schelpen en andere zee elementen houd? Bij het zien van de cover waar de model schittert met een parelmoer schelp was ik letterlijk sprakeloos. 🐚🫧Комментарии


bottom of page