top of page

FAQ

Bestellingen

Ik heb een pre-order item gekocht, wat houdt dat in?

Als je een item bij ons pre-ordered, houdt dat in dat je de item reserveert tot de release datum. Na de release datum, worden pre-orders verzonden. De release datum kan je vinden bij het product en vaak ook als banner op de home pagina.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling is aangemeld bij PostNL wordt er een Track&Trace code aangemaakt. Deze ontvang je in je bevestigingsmail dat je kort erna ontvangt.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We doen ons best de bestellingen zo snel mogelijk te versturen maar houdt er rekening mee dat de levertijd tussen 5 a 10 werkdagen is (met uitzondering op pre-order items). Mocht deze tijd nog niet zijn verstreken, zijn we achter de schermen hard bezig om deze naar je te versturen.

Ik heb per ongeluk een onjuiste verzendadres opgegeven, wat nu?

Mocht je per ongeluk een verkeerd adres hebben opgegeven, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar orders@studioqueenhood.com. Als je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen, is de kans groot dat er nog niet is betaald voor je verzendlabel. Mocht het wel zo zijn dat er al een verzendlabel is gekocht, komt dit helaas wel voor eigen rekening. Als je al een bevestigingsmail hebt ontvangen, is je bestelling helaas al verstuurd. Het bedrag van de producten kan alleen terug worden gegeven als de bestelling volledig en zonder schade terug word gestuurd.

 

Kan ik ook producten dat in de shop staan laten personaliseren?

Je kan de producten in de shop niet laten personaliseren tenzij anders is aangegeven.

Ik wil graag weten wat de afmetingen van een bepaald product in de shop. Waar kan ik dat vinden?

Wanneer je klikt op een product en daarna naar beneden scrolt, vind je de product informatie.

Samenwerken

Kan ik ook (voor mijn bedrijf) een gepersonaliseerde illustratie laten maken?

Zeker weten! Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@qhdesign.nl. Op basis van je aanvraag krijg je een prijsopgave en mocht je akkoord gaan met de prijs, krijg je kort daarna een officiële offerte met een planning.

 

Ik zou graag mijn logo door Studio Queenhood willen laten maken, hoe gaat dat te werk?

Studio Queenhood is het dochterbedrijf van QH Design, grafisch ontwerp studio waar je terecht kan voor: brand identity, social media management, creative direction en natuurlijk illustraties. Je kan een mail sturen naar info@qhdesign.nl en dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 

Ik zou graag willen samenwerken met Studio Queenhood, is dat mogelijk?

Samenwerken is mooi en zeker als je goed op elkaar aansluit, dus daar staat Studio Queenhood zeker voor open! Mocht je willen samenwerken op basis van producten in de shop stuur dan een mail naar pr@studioqueenhood.com. Als je wilt samenwerken op basis van grafisch ontwerp en/of illustraties stuur dan een mail naar info@qhdesign.nl. Let’s make something beautiful together!

Kan mijn shop een verkooppunt worden van Studio Queenhood producten?

Dat kan zeker! Je kan een mail sturen naar info@studioqueenhood.com met de producten waar je interesse in hebt voor je prachtige shop.

bottom of page