top of page

Behind The Queendom

Studio Queenhood is een black & female owned small business gevestigd in Nederland dat ontzettend geïnspireerd raakt door tropische elementen en een kleurrijke levensstijl.

 

Op 12 mei 2018 werd Studio Queenhood opgericht door Quinsaira Hooi en heeft vanaf toen op creatieve wijze queens kunnen inspireren.

 

Studio Queenhood staat voor vrouwen met stijl die niet veel nodig hebben om hun schoonheid te laten zien en anders durven te zijn dan verwacht wordt. Door hun eigenzinnigheid, royalness & humility weten zij op te vallen. Ondanks ze op de hoogte zijn van hun koninginneschap, zijn ze dienstbaar en toegankelijk. Met stijl weten deze Queens te werken naar succes en een kleurrijk leven te leiden.

 

Studio Queenhood wilt dit op een modieuze wijze uitstralen door middel van prachtige producten dat past bij de Queenhood-lifestyle.

Studio Queenhood is het dochterbedrijf van QH Design, een grafisch ontwerp studio. Het DNA van QH Design is te herkennen in het embleem dat terug te zien is als handtekening in artworks en de letters QH zijn terug te vinden in het woord Queenhood.

IMG_3269.jpg
bottom of page