top of page
IMG_1154.PNG

Happy New Era


Op dit moment zit ik heerlijk in m’n pyjama op bed terug te blikken naar het jaar en besefte ik dat het “nieuwjaarsgevoel” anders is dit jaar. Niet negatief anders, maar minder intens dan normaal.


Ik merk dat ik intern al in een “new era” zit. 2020 heeft vrij vroeg in het jaar bij mij wortels aan het licht gebracht die ontwortelt moet worden.


Misschien heeft 2020 bij jou ook ergens licht op geschenen dat al een tijd comfortabel in de schaduw zat en moest je er noodgedwongen aan werken. Maak je daarom niet druk als je geen new year resolution hebt die morgen, 1 januari 2021, van start gaat. Misschien ben je onbewust al met je resolution gestart.


Ik wens je een vruchtbaar nieuw jaar toe en dat je 2021 met rust en hoop toeziet. En dank je wel voor je support, leuke berichtjes & vertrouwen bij iedere bestelling! Mede dankzij jou was 2020 toch mooi en inspirerend ✨


Love, Q.

bottom of page